Voor kinderen

sprout
dat is een gek woord
sprout
heb jij er al eens van gehoord
sprout
dat klinkt een beetje stout
sprout
het rijmt ook met proud
sprout
ken jij dat
sprout
groeien zonder lat
sprout
groeit met jou mee
sprout
dat klinkt wel oké


Responsive image
Responsive image

“Weet je, ik gun dat iedereen trots is op zijn talent! Zo trots, omdat het bij jou past! Jij vindt het leuk en als je jouw talent kan benoemen dan vind je het nog leuker om met jouw talent aan de slag te gaan. Dan glimlach je vaak, straal je en vind je dingen zoveel fijner, omdat je bezig bent met jouw talent, met wat jij leuk vindt! En wat nog leuker is, als het dan ook echt klopt, dat het echt bij jou past. Als jij nu ook aan het glimlachen bent, dan komt mijn enthousiasme over!”

~Jantine aan het werk met het talentinterview~Waarom kinderen coachen?

Jullie zijn gewoon ontzettend leuk. Jullie zijn puur, eerlijk, durven veel en zitten boordevol talent en ideeën! Maar jullie komen in jullie leven ook allerlei hobbels en bobbels tegen. Ontwikkelen in jouw eigen tempo is niet altijd makkelijk in deze maatschappij vol regels en verlangens. Dan kan je gefrustreerd raken, verdrietig of bang, druk als je een grote hobbel tegen komt. Het kan zijn dat het maar niet lukt om over die bobbel heen te komen. Ik kan helpen. Samen gaan we opzoek naar jouw eigen kracht, talenten en kwaliteiten. Deze helpen jou namelijk om positief te zijn en oplossingen te bedenken. Als jij in jouw eigen kracht staat, dan voel jij je sterk! Het leuke van coachen is, is dat het niet saai is! We doen wat jij leuk vindt, knutselen, kleien, kleuren, naar buiten, een spel doen of iets anders wat past bij jou, het moment en de situatie. Ik heb gemerkt dat werken met mindfulness, bewegen, creatief bezig zijn en yoga kinderen goed helpt om je gedachten te ordenen.

Wil je graag een afspraak maken, dan kan dat! Jij bent welkom!

Het is handig om je ouders dit te laten lezen en te vertellen dat je graag een afspraak maakt. Ik heb namelijk toestemming nodig van je ouders voordat we samen aan de slag gaan.