Wie ben ik

Responsive image

Naam: Jantine de Jong - Blankespoor (1987)
Woonplaats: Kootwijkerbroek, onderdeel van gemeente Barneveld.
Thuissituatie: Man Marco, zoon Sjors (2010) en zoon Joep (2012)
Lievelingskleur: roze
Mooiste plek: de kust
Favoriete quote: “nobody put's baby in a corner.”
Leukste spel: met een kaartspel kom ik een heel eind!
Binnen/buiten: in de winter binnen en zodra de zon schijnt naar buiten!
Favoriete seizoen: Alle! Ik ben echt dol op de afwisseling in Nederland. Ik kijk uit naar ieder seizoen. Na de zomer geniet ik enorm van de herfst, alles wordt losgelaten, we trekken naar binnen. De winter staat bij mij voor stilte. Alles staat stil, bezinning. Maar o wat is het weer genieten als de lente haar intrede doet en die schitterende warme zomeravonden zijn onbetaalbaar!
Ik ben echt een mensenmens. Dat komt mede door mijn sensitieve karakter. Ik zorg in mijn werk graag voor jong en oud. Als tiener in de entertainment: ik zie de gasten graag ontspannen en lachen. Een aantal jaar in de horeca: ik zie de gasten graag tevreden vertrekken. En momenteel met peuters. Ik kijk graag naar ze, zie ze graag spelen, ontdekken en stuur bij waar nodig is.

Met be sprout maak ik de volgende stap; ik zie jou graag vol goede moed verder gaan!

Ik sta positief in het leven en ik kleur graag buiten de lijntjes, want dan kom je op plekken die magisch kunnen zijn! En dat geeft een fantastisch gevoel!

Privé hou ik ook van gezelligheid, goede gesprekken en blije mensen. In een ongedwongen sfeer, samen eten, borrelen en de tijd vergeten. Dat zijn mijn favoriete dagen.

Lieve jij, jij bent welkom bij be sprout.